fbpx

Auteur

Auteur: Paul Giezen

Paul Giezen filmt een tempel bij Valle dei Templi, in Sicilië.

Paul Giezen, (Doetinchem 1981) is cameraman, journalist en videoproducent. Als expert op het gebied van video heeft hij al veel bedrijven, overheden en televisiezenders geholpen aan videocontent. Hij weet waar een goede video aan moet voldoen en door zijn opleiding journalistiek kijkt hij ook naar de inhoud.

 

Van 1999 tot 2013 was Pauls grote passie radiomaken. Daar leerde hij presenteren, entertainen en hoe belangrijk geluid is. Vaardigheden die hij bij zijn videoproducties nog steeds gebruikt.
In 2008 werd hem gevraagd om ‘iets te presenteren voor televisie’. Vanaf dat moment ging hij zich verdiepen in het vak televisiemaken en videomontage. Dat beviel hem zo goed dat hij in november 2008 GIEZEN! Audio en Video Producties oprichtte. In 2017 behaalde hij zijn Bachelor of Journalism, met als specialisatie camjo. Camerajournalist.

 

Het is heel knap als je een foto van Paul kan maken, zonder dat hij een camera in zijn hand heeft. Zelfs als hij op vakantie is, wil hij namelijk alles zo mooi mogelijk vastleggen. Tot ‘groot genoegen’ van zijn gezelschap.

Deze kennis en ervaring wil Paul graag met jou delen, zodat jij daarvan kan profiteren. Hijzelf heeft er jaren over gedaan om al deze kennis te verzamelen en zich eigen te maken. Die tijd wil hij jou graag besparen, waardoor jij snel aan de slag kunt op een mooi niveau. Op dit moment heeft hij meer dan tien jaar ervaring bij de regionale- en landelijke televisie. Tijdens zijn werkzaamheden daar is hij erachter gekomen dat elke video anders is en elke nieuwe video zijn eigen aanpak vereist. Inmiddels heeft hij honderden of misschien zelfs wel duizenden video’s gemaakt.

Zijn doel: zijn kennis verspreiden, de wereld te verrijken met mooie videocontent en ondernemers te helpen aan meer klanten en naamsbekendheid door de inzet van goede videocontent.