fbpx

veelgestelde vragen

F.A.Q.

Vragen over de minicursus VakantieVideoMaken

Nee, absoluut niet. De cursus is heel laagdrempelig opgezet en je leert de basis voor een goede vakantievideo. Hier heb je geen technische kennis voor nodig.

Voor iedereen die het leuk vindt om iets bij te leren over hoe je mooie(re) vakantievideo’s maakt. Leeftijd is hierbij niet belangrijk. De minicursus is geschikt voor alle leeftijden.

Nee hoor, je kan gewoon filmen met je telefoon of fotocamera als deze een filmfunctie heeft.

Zeker weten! Bij de minicursus krijg je een aantal video’s die je kan bekijken wanneer het jou uitkomt en een fysiek cursusboek. Daarnaast krijg je in het pakket ook een luisterboek/ podcast, zodat jij overal, tijdens het hardlopen of autorijden, kan luisteren naar het cursusboek. Je krijgt het cursusboek ook als ebook, zodat je het boek kan lezen op je tablet of computer.

Dat bepaal je zelf. Je kan er zo veel tijd aan besteden als je wil. De video’s duren ongeveer een half uur en het boek heeft 100 bladzijden. In het cursusboek staan ook opdrachten die je helpen om de theorie toe te passen. Je bepaalt helemaal zelf hoe je je tijd indeelt en waar. Thuis, op kantoor, op het strand of in de auto.

Nee. Elke camera is anders. Als je wil weten hoe je camera werkt dan kan je beter de gebruiksaanwijzing lezen. Bij de minicursus VakantieVideoMaken ontdek je hoe je een vakantievideo maakt die leuk is om naar te kijken, niet amateuristisch overkomt en hoe je mooie beelden maakt.

Staat het antwoord er niet tussen? Stuur dan een berichtje.